Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

Innestelingsbloeding?

Cat-eye, geschreven op: Donderdag 11 Feb '16 om 22:05

Goedenavond,
Na het geven van borstvoeding kortgeleden weer voor de eerste keer ongesteld geworden; Ik had op vrijdagochtend 15/01 een klein beetje bloed bij het afvegen. Bij het volgende bezoek was dat al zowat verdwenen. Ik hoopte op een innestelingsbloeding, maar zondagavond kwam er toch weer bloed en brak de ongesteldheid door. Deze was heel erg heftig en pijnlijk (buikkramp en rugpijn). De menstruatie heeft tm zondag geduurd. Is de eerste keer altijd zo heftig na de bevalling met pijn en bloed?
Vrijdagochtend 5/2 had ik weer bloed bij het afvegen. Tot op heden geen bloed meer te bekennen. Zou dat een innestelingsbloeding geweest kunnen zijn? Als ik uitga van een cyclus van vier weken ( mijn cyclus voor de zwangerschap was niet regelmatig) dan zou het best een innesteling geweest kunnen zijn als ik rond de 14e mijn eisprong gehad zou hebben. Of zou het een ovulatiebloeding geweest kunnen zijn?
Van mijn zoontje was ik snel zwanger, heb toen achteraf ook innestelingsbloeding gehad.
Maar vandaag heb ik weer veel slijm, lijkt op vruchtbaar slijm. Dat brengt me weer in verwarring. Of heb je dat vaker bij een eventuele zwangerschap?
Hoor het graag, alvast bedankt voor de reactie
Titel Auteur Geschreven op
iconspacerInnestelingsbloeding?Cat-eyeDonderdag 11 Feb '16 om 22:05
spacericonspacerInnestelingsbloeding?redactiegynaecologie1Donderdag 10 Nov '16 om 15:58
(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)