Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

aletta

Geschreven op: Dinsdag 14 Februari 2006 om 13:37
Ongepast of beledigend?

wie heeft er ervaring met het in brengen van een matje(prolift)bij een voorwand prolacs 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: Birgit op Maandag 13 Maart 2006 om 12:55 Ongepaste reactie?

Ook ik had last van een verzakking van zowel de blaas (voorwand prolacs) als de baarmoeder. Ik ben twee weken geleden geopereerd. De bedoeling was dat mijn baarmoeder zou worden opgehangen dmv een matje. Ook mijn blaas zou worden opgehangen. Achteraf bleek dat alleen het ophangen van de baarmoeder voldoende was, doordat de baarmoeder is opgehangen gingen blaas en de omgeveing van de blaas vanzelf mee naar "boven". De operatie is gedaan via een laparoscopie, ik knap zeer snel weer op.


Geschreven door: Dien op Vrijdag 31 Maart 2006 om 13:43 Ongepaste reactie?

Vorig jaar een achterwand-plastiek geplaatst,dit jaar een matje om mijn blaas op te hangen.twee keer geopereerd en nog is mijn probleem niet opgelost.n.l. urineverlies.zijn er meer vrouwen met die klachten?


Geschreven door: wil op Vrijdag 31 Maart 2006 om 15:07 Ongepaste reactie?

ikzelf hebt in 2004 een tvt bandje gekregen en in februari 2005 hebben ze de spieren van mijn blaas goed aangetrokken die nu nog steeds goed zit,maar ik heb dus stresincontinentie en urge incontinentie beide operatie,s hebben geen goed gedaan i.v.m.door urge incontinentie daar helpt geen operatie tegen.


Geschreven door: Marianne op Donderdag 25 Mei 2006 om 18:19 Ongepaste reactie?

Hallo Aletta,
ik ben in januari in Nijmegen door de professor geopereerd aan mijn derde endeldarmverzaking. Door middel van een achterwandplastiek en een prolift dacht hij het probleem te verhelpen. Nu, een paar maand verder en na een rustperiode van een paar weken, ben ik al weer een tijdje lekker aan het werk.
Veel succes.


Geschreven door: Els op Maandag 19 Juni 2006 om 22:15 Ongepaste reactie?

ik ben geopereerd aan verzakking van mijn baarmoeder, 5 weken geleden. Deze is met een matje vastgemaakt aan het bekken. 6 weken moet ik rustig aan doen, ik voel een trekkend gevoel in mijn rug.

Wie kan mij wat vertellen over het herstel? Ik wil heel graag z.s.m. weer gaan sporten, het liefste hardlopen, maar dat zal voorlopig niet kunnen. Misschien wel fietsen?


Geschreven door: Jansje op Woensdag 17 Januari 2007 om 11:48 Ongepaste reactie?

In 1999 is mijn baarmoeder via een buikoperatie verwijderd in overleg met de gynecoloog is de baarmoedermond behouden. In 2000 is er een voor- en achterwand plastic gedaan, tot mijn schrik is in 2006 gebleken dat ik weer last heb van een baarmoedermond- blaasverzakking. De gynecoloog stel een prolift operatie voor.
Op mijn vraag wat de eventuele gevolgen zijn (van z''n operatie) wanneer je nog sexueel actief bent kon de gynecoloog mij geen goed en gerustgevend antwoord geven.
Wie kan mij hier wat over vertellen?


Geschreven door: SARA op Maandag 17 November 2008 om 15:15 Ongepaste reactie?

iK HEB 5 WEKEN GELEDEN EEN PRO LIFT OPERATIE GEHAD.
Ik had een verzakking van de blaas.
Tot nog toe gaat alles prima!
Over een weekje mag ik weer werken.


Geschreven door: Ellen op Zaterdag 24 Januari 2009 om 20:14 Ongepaste reactie?

Binnenkort wordt ik geopereerd aan een blaasverzakking en endeldarmverzakking, ze willen dit via de vagina doen . Wie heeft daar ervaring mee? Op dit moment lig ik op bed met de griep,en hoelang moet je wachten na de griep voor je geholpen kan worden?
Wie helpt mij aan goede informatie?


Geschreven door: Edwina op Zondag 25 Januari 2009 om 13:42 Ongepaste reactie?

http://www.gynecare.com

Beste Ellen


Op bovenstaande site kan je het een en ander aan informatie vinden


Geschreven door: Marie op Donderdag 26 Maart 2009 om 00:02 Ongepaste reactie?

Ik ben zo benieuwd hoe het Marianne verder is vergaan na haar Proliftoperatie. Dus hoop ik van harte dat zij zal reageren.
Ikzelf kan sinds de operatie nog steeds nauwelijks naar de WC (moet half gaan liggen en tegendruk geven met mijn hand om te kunnen ontlasten), niet meer lang op een stoel zitten, heb de hele dag pijn in het vagina/anusgebied, kan niet meer op een zadel zitten -dus niet meer fietsen met mijn gezin-, geen seks meer hebben en heb veel last van de "touwtjes" die door mijn billen zijn getrokken om de prolift aan op te hangen, ''s nachts slaap ik haast niet doordat blaas en endeldarm erg onrustig zijn. Mijn leven staan op zijn kop sinds deze operatie die mij min of meer door mijn specialist "opgedrongen" is. Op mijn vraag wat de eventuele nare gevolgen zouden kunnen zijn van deze ingreep noemde hij slechts "het schuren van het matje door de vaginaachterwand", maar dat was makkelijk te verhelpen, aldus de specialist.
Ik hoop dat Marianne (of misschien een andere lotgenote) reageert op mijn bericht!!


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)