Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Ingkeping

Geschreven op: Vrijdag 18 Augustus 2017 om 10:20
Ongepast of beledigend?

Ik ben op zoek naar goede tips, adviezen. Ik ben 51 jaar en heb veel problemen gehad met mijn baarmoeder. Vroeger veel vloeien en daarvoor de pil gebruikt. 4 zwangerschappen gehad waarvan er 3 in miskramen (vroeg en laat) eindigde en mn laatste zwangerschap in het spontaan breken van vliezen met 20 weken en een vroeggeboorte van 25 weken. Gelukkig heeft mijn zoon het gered. Omdat ik veel migraine had heb ik mij in 2000 laten steriliseren zodat ik geen hormonen kreeg. In 2013/2014 kwam het vloeien in alle hevigheid terug. 3x per uur verschonen was geen uitzondering. Hiervoor een novasure gehad. Mijn menstruatie was een heel stuk minder maar bleef komen om de 3-3,5 week. Vorig jaar werden de menstruaties pijnlijker en heviger maar bleven soms ook maanden weg. Dit jaar (emotioneel erg zwaar, in inmiddels in 9 maanden tijd 3 ouders verloren) bleef de menstruatie nog steeds soms uit maar vanaf 1-6 ben ik gaan vloeien. Het is op een enkele "droge" dag niet meer weg geweest met heeeeeel veel pijn tot gevolg. 1-8 heb ik een kijkoperatie aan mn baarmoeder gehad en bleek mn bm mond verkleeft te zijn en er weefsel "opgesloten" te zitten. De arts zag waarom de novasure niet goed gepakt had want ik had hoeken in Mn baarmoeder waar de ballon niet kon komen. Ze heeft de bm mond open geknipt en een mirenaspiraal geplaatst. Gisteren weer in het zkh geweest en de arts is bereid om n bm weg te halen, maar ja doe ik daar verstandig aan. Medisch is er geen noodzaak omdat er gelukkig geen foute cellen zijn maar ze vermoedt dat dit de enige manier is om van mijn klachten af te komen. Een spiraal zijboord weer hormonen....Ik vind dit een enorm moeilijke keuze en de arts wil dat ik de beslissing neem. Schijnt weer nieuw te zijn tegenwoordig.... heeft iemand soortgelijke ervaringen? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Claudje op Zaterdag 26 Mei 2018 om 16:19 Ongepaste reactie?

Hallo ik zit ongeveer met eenzelfde dilemma.
Ben erg benieuwd of jij inmiddels beslist hebt en welke beslissing dat geworden is!
Ik twijfel n.l. Ook heel erg aan de baarmoeder verwijdering sus zou het heel graag horen hoe jou verhaal verder verlopen is.

Gr. Claudje


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)