Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

js79

Geschreven op: Zaterdag 29 April 2017 om 16:18
Ongepast of beledigend?

Hallo
ik wanhopig hoop dat hier iemand is die mij verder kan helpen
bij het minst of geringste treed er bij aanraking of lichte wrijving meerdere blaren op
soa vrij en vele testen gedaan maar de huid lijkt haast flinterdun te zijn en zelf bij het inbrengen van de eendenbek bij de gynaecoloog met glijmiddel veroorzaakt al een hele pijnlijke blaar. het inbrengen van een tampon doe ik dus al jaren niet meer en een sexleven is bijna onmogelijk zonder daar schade van op te lopen. er is al eens een hapje uit een blaar genomen en de uitslag hier van was dat het een gewone blaar met vocht was.
dus eigenlijk geen oorzaak waarom dit zo snel ontstaat wrijving word gezegd maar zelfs met glijmiddelen en zonder verdere weerstand veroorzaakt dit al blaren.
ik ben al jaren op zoek naar een oplossing en kom nooit verhalen tegen van mensen dit dit ook hebben en ben wel erg wanhopig aan het worden . en krijg het gevoel dat mijn gynaecoloog mij van het kastje naar de muur stuurt en mij geen antwoord kan geven waarom de blaren nu werkelijk ontstaan. mijn leven word nu al zon 10 jaar beinvloed door pijnlijke blaren die bij aanrakingen of wrijving ontstaan. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)