Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sammie

Geschreven op: Zondag 23 April 2017 om 20:55
Ongepast of beledigend?

Dag

Wij hebben een dochtertje van nu 5.
Tijdens de zwangerschap werd er 1 cystenier gezien. Na de geboorte bleek deze niet te functioneren en na een jaar leek deze vrijwel verschrompeld.
Na haar 2e jaar ontstonden er herhaaldelijk blaasontstekingen en vaginale ontstekingen ( die zich uitten in zeer veel groene afscheiding)
Uiteindelijk was er chronische blaasontsteking ondanks een onderhoudsdosering antibiotica.
En kwam tijdens de 2e kijkoperatie de oorzaak aan t licht: een 2e vagina met 2e baarmoedermond, een septum met een klein gaatje waardoor er steeds urine in de 2e vagina bleef staan.
Daarbij was er lichte relfux naar haar nier.
Septum is verwijderd, reflux verholpen. En sindsdien geen enkele ontsteking meer smiley
Naast zindelijkheidsproblemen gaat het nu dus heel goed.
Over een jaartje of 5 gaan we naar de gynaecoloog om te kijken wat we kunnen verwachten wat betreft menstruatie.

Maar toch vraag ik mij af of er meerdere ouders zijn met een kindje met deze anatomie?
Of zijn hier vrouwen met deze anatomie? En hoe verliep de menstruatie en eventuele zwanger worden???

Alvast bedankt...

Groetjes

 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)