Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Kitty

Geschreven op: Donderdag 30 Maart 2017 om 14:29
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal. Ik ben moeder van 2 volwassen jongens, 51 jaar en aan mijn wisselende periodes te merken, al lekker in de overgang. Nu heb ik sinds een paar maanden last van een darmverzakking fase 2. Niet dramatisch dus maar wel lastig met ontlasten bv. Soms is ook zitten pijnlijk. Via de huisarts naar de gynaecoloog en hij constateerde de darmverzakking. Van hem vezels meegekregen om wat makkelijker de darm te kunnen legen en 2 opties meegekregen voor een oplossing. Maar ik weet het niet waar ik goed aan doe. Ik kan een ring laten plaatsen of via een operatie datgene weg laten halen van de endeldarm wat verzakt is. Met lichaamseigen weefsel wordt dit gedaan dus geen matje of iets dergelijks komt er aan te pas.
Ik zie niet tegen een operatie op maar wel tegen het herstel. Ik zal toch even de ziektewet in moeten denk ik. Best lastig met net een nieuwe job.
Aan de andere kant lees ik dat het plaatsen van een ring ook niet veel voordelen geeft. Vooral wanneer het gaat om een darmverzakking.
Ik zou graag goede en slechte ervaringen willen lezen van jullie zodat ik een weloverwogen keuze kan maken.
Alvast dank voor het lezen van mijn vraag. Groetjes 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)