Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

maria

Geschreven op: Maandag 20 Februari 2017 om 08:03
Ongepast of beledigend?

Hallo zijn er ook andere vrouwen die ook een vin 2 of 3 uitslag hebben en met aldara creme hebben gekregen  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Berna op Zondag 24 December 2017 om 20:06 Ongepaste reactie?

Bij mij is in december 2016 HSIL (voorheen ook VIN genaamd) gesteld. Aldare crŤme werkte niet. Ben deze week gelaserd onder volledige narcose en ben een beetje de wanhoop nabij. Omdat een eendebek te pijnlijk bleek voor onderzoek dieper in de vagina, is er nu pas - onder die narcose - een uitstrijkje gemaakt. Als dat ook ''fout '' uitpakt, weet ik niet wat ik moet doen. De pijn bij urineren is nog steeds vrijwel ondraaglijk. Ik kreeg pijnstillers mee voor 3 dagen, die nu op zijn. De wonden zijn nog niet geheeld. Ik hoop op herstel in de komende 2 weken. Na deze 2 weken moet ik weer op controle komen. Mij is verteld dat HSLIL vaak wee terugkomt en dat men levenslang onder controle moet blijven. Daarbij heb ik ook nog hepatitis C, waar ik volgend jaar een derde kuur voor moet ondergaan. De eerste twee zijn mislukt; de allereesrte - met interferon alfa - heeft me een kapotte schildklier plus de Ziekte van Graves (schildklier-gerelateerde ) oogaandoening) opgeleverd. Ik zoek mensen die een beetje begrijpen hoe je dan tegen het leven aankijkt. Ik wil heel graag leven, maar niet alleen maar bestaan. Ik hoor graag ervaringen van lotgenoten. Ik durf niet te eindigen met de opmerking ''fijne feestdagen". Dat zou tť ironisch zijn. Ik wens iedereen die ook onder HSIL lijdt evengoed alle goeds.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)