Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Emma

Geschreven op: Dinsdag 14 Februari 2017 om 16:13
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Ik ben Emma, 51 jaar en moeder van 4 kinderen.
ik heb al jaren het mirenaspiraal omdat ik vleesbomen had en daardoor heftig vloeide, de gynaecoloog adviseerde dit hij zei tegen de tijd dat je in de overgang zit zijn de vleesbomen verschrompeld, en dat klopt ook. Al die jaren (12 ongeveer) dat ik het spiraal heb vloeide ik af en toe, maar sinds een kwart jaar met regelmaat en steeds erger.
Bij de ha geweest, uitstrijkje gemaakt, en een vaginale echo. Uitslag pap2 plus hr hpv positief en te dik baarmoederslijmvlies. Ik maak mij hier enorme zorgen over, lees van alles op internet maar daar ben ik inmiddels maar mee gestopt word er alleen maar nerveuzer van.
Volgens mijn leeftijd zou ik in of al uit de overgang moeten zijn zegt mijn huisarts. Ik heb werkelijk geen idee, heb weinig tot geen klachten wat dat betreft wsl door het mirena spiraal. Ik heb donderdag afspraak bij de gynaecoloog betreft het te dikke baarmoederslijmvlies en maandag krijg ik een kolposcopie. (heb ik 4 weken op moeten wachten) iemand ervaring hiermee? zit ik wel of niet in de overgang?  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)