Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Erin

Geschreven op: Maandag 10 Augustus 2015 om 10:53
Ongepast of beledigend?

Pijn bij vrijen

Hallo allemaal, even een vraag: (ik zie dat er nauwelijks reacties zijn op de ''vragen'' rubriek van de deskundigen, vandaar even via het lotgenotencontact, misschien zijn er tips)
Ik heb pijn tijdens het vrijen. Veelvoorkomend probleem natuurlijk. Dit zijn de feiten:
• Ik ben moeder sinds 2,5 jaar en heb sinds mijn moederschap deze klachten (ook al eerder maar in veel mindere mate)
• Bevalling vond plaats via keizersnede
• Ik ben geheel onderzocht op schimmels, baarmoederverzakking, eierstokverkleving, blaasontsteking, nierbekkenontsteking. Ook mijn spiraal zit prima en de draadjes zijn voor de zekerheid nog iets korter gemaakt, want dat kon ook prikken. Alles zit op de goede plaats en men ziet niets bijzonders.
• Toch voelt het anders, het voelt nauwer en ik heb heel snel een branderig gevoel, alsof het schuurt. Ook kan mijn man niet meer als vroeger direct penetreren, omdat dit vreselijk zeer doet. Alles dus met mate en daar heb je niet altijd zin in natuurlijk als je even snel van bil wilt.
• We gebruiken al glijmiddel (hierin ook e.e.a uitgeprobeerd) en dit helpt wel iets
• Ook diverse standjes geprobeerd, sommige zijn comfortabeler dan anderen, maar de pijn blijft
• Let ook goed op het ontspannen tijdens penetreren
• Het hele onderbuik gebied vanaf het litteken is gevoeliger sinds de bevalling. Als mijn man zijn hand erop legt dan schik ik ook. Het voelt heel kwetsbaar.

Ik word er moedeloos van. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)