Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

mellissa

Geschreven op: Zaterdag 23 Mei 2015 om 07:39
Ongepast of beledigend?

Hallo.
Ik heb vele wegen bewandeld..en moet er nog veel gaan..helaas, maar misschien heeft er iemand dezelfde problemen dan mij??..zal proberen mijn verhaal uit te leggen.In korte tijd twee keer geopereerd..eerste keer, cyste van 7 bij 7 in de eierstok. eierstok verwijderd.buikpijn houden,hadden ze bij de eerste operatie al een foto gemaakt en daar was op te zien, vergroeiing blaas met baarmoeder en endomteriose ..endo in het verleden ook al aan geopereerd.Blaas met baarmoeder van elkaar losgemaakt,en een kleinere blaas terug gekregen...qua inhoud.andere eierstok er ook uitgehaald, want daar was ook al een cyste op te zien.Omdat ik al een paar jaar met overmatig plassen omloop,dachten ze dit te hebben verholpen.De buikpijn zou weg zijn, ja de helse pijnen zijn weg, endo groeit niet meer aan overgang smileymaar mijn plasprobleem blijft, uroloog weet het niet meer, qua bloed, nieren alles goed, In de blaas zit een hechting, wil maar niet er uit na de laatste operatie, dus ieder keer blaasontsteking, antibiotica doorslikken, maar geeft nog steeds een niet prettig gevoel, en plas steeds stukjes hechting uit, de blaas zag er van binnen goed uit, wel rood en geiiriteerd.
Dit is in het kort mijn verhaal, ik hoop dat er iemand iets in herkend en weet waar mijn plassen, let op voor de opearties ook al aan wezig was..na de operaties alleen maar erger is geworden, ik kan niet meer mijn dagelijks leven lijden zoals ik graag zou willen..moet altijd plassen, mijn blaas is in 20 min helemaal vol..inhoud van 220..heb goddank geen urine verlies..wel is mijn bloedsuiker wisselend..kan in 2 uur van 5.2 naar10.2 gaan..Maar dat vinden ze ook heel normaal.Wel heb ik hele erge hoofdpijn als ik zoveel moet plassen..maar alle bloed uislagen zijn goed. Ik ben helemaal klaar met mezelf!!!..ik zou zo graag een oplossing willen..of iets verbetering dat ik weer een beetje een normaal leven krijg, want het in huis zitten ben ik beu..en als ik eens naar de stad ga loop ik van wc naar wc...Heeft iemand ervaring..tips..dankjewel 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)