Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Fistel na totaal ruptuur

Geschreven op: Maandag 27 April 2015 om 16:52
Ongepast of beledigend?

Beste leden,

Na lang nadenken, heel internet afstruinen en veel forums gelezen te hebben ben ik specifiek opzoek naar een vraag.
3 maanden geleden ben ik bevallen. Mijn zoon was erg groot bij zijn geboorte een inschattingsfout. Een bijna 10 ponder.
Hij is uiteindelijk ter wereld gekomen via een vacuum.
Ik zelf ben na een totaal ruptuur geopereerd op de OK. Had ook een flinke knip en scheur. Nu zou ik eigenlijk al moeten werken maar dit gaat nog niet. Ik merk wel elke maand vooruitgang. 3 weken na mijn bevalling had ik opeens ontzettende jeuk en pijn. Ik zag een klein gaatje waar pus uit kwam en ben gelijk naar de gynaecoloog geweest. Die heeft wat hechtingen weg geknipt en zei dat ik in soda badjes moest zitten. Dit een aantal weken gedaan. Iedere keer bij de gynaecoloog kwam ik werkelijk. 6 weken na mijn zwangerschap kwam ik bij de chirurg om te kijken of het een fistel is. Hij kon het toen niet goed onderzoeken en zou 2 maanden later terug moeten komen. 11 weken na mijn bevalling hield ik het niet meer en heb de chirurg gebeld. Deze heeft mij deze week onderzocht en vertelde dat een eventuele MRI pas gedaan kan worden vlak voor een operatie. Ik ben zo bang dat dit een fistel is. Het gaatje gaat niet dicht en er blijft af en toe pus uit komen en doet dan pijn. Mijn vraag is zijn er vrouwen met een fistel na bevalling en wanneer konden jullie hieraan geholpen worden. Ik merk dat ik er psychisch nu ook onderdoor ga.  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)