Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Toto

Geschreven op: Dinsdag 17 Februari 2015 om 16:10
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag:op 5 november 2014 is mijn baarmoeder incl baarmoederhals via een kijkoperatie verwijderd.Na de 6 weken verplichte rust weer begonnen met een paar uur per dag werken en weer meer dingen oppakken/opbouwen.Tot een week of 3 terug ging dat langzaam de goede kant op.Helaas 3 weken geleden ineens pijn rechtsonder in de buik.Net onder het littekentje.Na een tijdje aarzelen toch weer contact met de gynaecoloog opgenomen,hij heeft een inwendige echo gemaakt en een bloedonderzoek laten doen op infecties.Geen gekke dingen op de echo te zien en het bloed was ook goed.Nu dus terug verwezen naar de huisarts. Ik heb zelf het idee dat het misschien van de blaas komt,omdat als ik aandrang heb ik ook moet gaan en het laatste beetje uitplassen geeft een raar gevoel in de buik.Ik heb geen blaasinfectie.Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?Of waar die pijn vandaan kan komen?
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anoniem op Vrijdag 13 Maart 2015 om 16:14 Ongepaste reactie?

Hallo Toto,na een baarmoederverwijdering heb je heel lang last van kleine klachten die onverklaarbaar zijn het genezingsproces duurt lang.Nu na twee en een half jaar kan ik pas zeggen dat ik geen randjes gevoel meer heb na de bmv.Het voelde aan alsof ik iets met de blaas had.Maar het is gewoon het inwendige genezings proces.Ik ben ook meerdere keren bij de gyn geweest maar het was gissen iedere keer weer.Heb overigens wel een paar keer een blaasontsteking gehad ben nu met kruiden bezig en dat helpt.Groetjes.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)