Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

verdrietige vrouw uit den haag

Geschreven op: Donderdag 27 April 2006 om 18:48
Ongepast of beledigend?

Na een baarmoederverwijdering,die ik heb ondergaan op 9 februari 2006,is er een gaatje ontstaan in mijn blaas.15 februari dus een blaasoperatie.Maar of dat dat nog niet genoeg ellende met zich mee had gebracht,je gelooft t vast niet.het gaatje was nog niet dicht,10 april weer blaasoperatie.Nu is mijn vraag zijn er meer vrouwen die met dit probleem te maken hebben gehad,ik wil namelijk een klacht indienen bij t ziekenhuis.U begrijpt dat het een erge impact op mijn leven heeft gemaakt.Ben nu net paar dagen thuis,lichamelijk aan t herstellen,maar psychisch denk nog een lange tijd nodig.alvast bedankt voor uw reactie.groetjes een vrouw van 52 jaar met een hoop verdriet
 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 9 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9]

Geschreven door: miertje op Woensdag 12 Juli 2006 om 18:21 Ongepaste reactie?

gaat het al wat beter met u .tijdens mijn bevalling is er waarschijndelijk een scheurtje in mijn blaas gekomen waardoor ik nu het baaspijnsijndroom heb.
constand het gevoel van een blaasontsteking.veel plassen en een pijnlijke blaas.
ik wens u veel sterkte


Geschreven door: pauline op Zaterdag 25 November 2006 om 01:12 Ongepaste reactie?

ook ik had een gat 1,5 cm na baarmoederverwijdering 19 juni na in de luiers gelopen te hebben ben ik op 31/8 geopereerd aan mijn blaas in erasmus mc na 2 weken bleek dat er nog een gatje zat op 19/10 weer geopereerd na 4 weken met een suprapubiskaterher gelopen te hebben was het dicht mijn blaasinhoud is nu 100cc maar zal wel meer worden ik heb deze week aanklacht tegen het ruwaard van putten ingediend het hele herstel heeft dus lang geduurd hou moed het komt goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ik kan nu zelf naar de wc en heb geen pijn moet wel heel vaak. succes


Geschreven door: els op Dinsdag 5 December 2006 om 12:04 Ongepaste reactie?

Ook bij mij zijn na mijn baarmoeder verwijdering op 11 sept. 2 gaatjes in mijn blaas ontstaan. Ik kreeg 6 weken na de operatie last van urine lekken, wat steeds erger werd. Bij nacontrole bij de gynaecoloog bleek er een gaatje te zitten. Gelijk een catheter gekregen en na een week een onderzoek gehad bij de uroloog. Deze zag 2 gaatjes, ik loop nu 5 weken met een catheter wat in het begin niet echt hielp omdat het door de gaatjes door bleef lekken. Dit gaat nu een stuk beter en vanmiddag moet ik weer naar de euroloog voor onderzoek . Ik hoop dat de gaatjes vanzelf dichtgegroeid zijn anders moet ik dus ook geopereerd worden. In welk ziekenhuis in Den Haag bent u geopereerd? Ik ben ook in Den Haag geopereerd. Zijn jullie met de cathether gaan werken?


Geschreven door: annet op Zaterdag 13 Januari 2007 om 19:47 Ongepaste reactie?

Eindelijk heb ik een forum gevonden met lotgenoten!!!!!!. In aug 2006 is mijn baarmoeder verwijderd.in dec2006 is er geconstateerd dat er een hechting in mijn blaas is gekomen.Ik word maandag 15 jan2007 geopereerd aan mijn blaas ze willen het gaatje dichtmaken met blaasslijmvlies en dan na 10 dagen kunnen zien of de transplantatie aangeslagen is. Ik zie er erg tegen op en ben erg benieuwd naar jullie bevindingen. Hoe zijn jullie omgegaan met een suprapubisch catheter??. Nu 5 maanden na de eerste operatie(net goed herstelt) sta ik opnieuw voor een operatie en wil nu graag dat alles goed komt.


Geschreven door: sj op Donderdag 23 Augustus 2007 om 20:35 Ongepaste reactie?

hallo iedereen

graag zou ik willen weten welke methode ze hebben gebruikt met het verwijderen van de baarmoeder.
vaginaal of buik?
lijkt mij verschrikkelijk om te moeten horen dat ze ook nog es je blaas hebben aangetast.
heb je eerst baarmoeder klachten en dan komt ook nog es de blaas er bij.
ik heb nl. 2 grote vleesbomen en nog weinig last.
alleen dat de ene op mijn blaas drukt en ik geen grote afstanden meer kan lopen
de keus is nu aan mij om te opereren ja of nee.
als ik dit zo hoor van jullie denk ik nog wel ff veel dieper na.
heel veel sterkte jullie.
groetjes sj


Geschreven door: anita morssink op Dinsdag 25 September 2007 om 17:01 Ongepaste reactie?

hallo dames
ik ben op 10 sept opgenonen in het ziekenhuis en daar hebben ze mijn baarmoeder verwijderd,
na de oparatie bleek al gauw dat ik een gaatje in mijn blaas hab,
nu heb ik een catheter in gekregen die zou eerste instantie er 10 dagen in zitten,
nu moest ik vandaag voor controle komen en het was nog steeds niet goed nou moet ik me donderdag melden bij de blaasspecialist,
nou ff afwachten en verdere onderzoeken,
heb al een blaas test gehad en een mri scan en nu willen ze me helemaal door de molen halen.

grrrrrrrrrrrrrrrrr houd het nu nooit op


Geschreven door: bezorgde moeder op Maandag 24 December 2007 om 00:25 Ongepaste reactie?

hallo dames
ik ben op 28-11-2007 geŲpereerd aan een baarmoederverwijdering en een voorwandplastiek.heb 5 dagen een blaascatheter gehad, waar ik trouwens erg veel last van heb gehad.
nu na bijna 4 weken heb ik nog steeds last van een pijnlijke onderbuik.( niet altijd even erg).en plassen is ook nog gevoelig.(vooral het laatste stuk).
is dit normaal? of ben ik gewoon te ongeduldig.Heb een paar antibiotica kuren gehad.volgens de gyn. zit er geen ontsteking, maar komt het van de operatie.
graag reacties


Geschreven door: linda op Maandag 7 Januari 2008 om 11:45 Ongepaste reactie?

Annet, ik heb precies hetzelfde meegemaakt, maar bij mij heeft men bij de tweede operatie niet gewerkt met een transplantatie. Via mijn blaas werden de gaten dichtgenaaid en er werd een stukje buikvet tussen de blaas en de vagina geplaatst. Ik weet pas binnen 2 weken of dit gelukt is. Is de operatie bij jou gelukt en heb jij klacht ingediend tegen je gyn ? Reacties van lotgenotes zijn zeer welkom.


Geschreven door: Yolanda op Maandag 26 Januari 2009 om 21:58 Ongepaste reactie?

Ben "blij" te lezen dat niet alleen ik behoorlijke pech heb gehad. smiley
In september 2008 is mijn baarmoeder verwijderd en is er een achterwandplastiek gedaan. Na twee weken lekte ik behoorlijk urine uit de schede. Na onderzoeken (en maanden ellende met luiers enz)bleek dat er een fistel in mijn blaas zat (tussen blaas en vagina). Met het afhechten van de vagina, ik bleef nogal lang nabloeden, is de blaas meegehecht. smiley Dus moest ik weer geopereerd worden. Dit is 2,5 week geleden gebeurd. Vanochtend is de tijdelijke katheter verwijderd en kon ik weer "gewoon" plassen. Poeh, dat doet zeer!!!! Hopelijk is deze operatie de laatste. Ik ben al sinds september aan het tobben en wil nu weer eens van het leven genieten. Dank voor deze mogelijkheid het even van me af te schrijven. En sterkte allemaal..


Geschreven door: anja op Maandag 9 Februari 2009 om 09:32 Ongepaste reactie?

Ik heb 1 sept een baarmoederverwijdering gehad naar 2 weken ging ik urine lekken het bleek dat ik een blaasfistel had de arts had tijdens de operatie te dicht en te diep gehecht.
Naar 3 maanden met een catheter te hebben gelopen ben ik 30 dec weer geopreerd.Naar 5 dagen bleek dat er nu een darmfistel is onstaan,nu ben ik voor 6 weken aan de sondevoeding helpt dit niet dan moet ik weer onder het mes.Heeft iemand dit ook mee gemaakt want ik wordt hier helemaal gek van.Wel is mijn blaas dicht dus dat is een zorg minder.
Misschien weet iemand van jullie een goede arts want ik ben het vertrouwen helemaal kwijt.

Alvast bedankt groeten anja


Pagina 1 van 9 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)