Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

hendrina

Geschreven op: Maandag 29 November 2004 om 15:34
Ongepast of beledigend?

Een maand of vier geleden heb ik een achterwandplastiekoperatie gehad
Dezelfde klachten zijn weer terug. Heeft iemand hier ook ervaring mee zo snel na zo n operatie 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 21 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: J op Woensdag 1 December 2004 om 14:42 Ongepaste reactie?

hoi.
ik heb 1 jaar geleden een achterwandplastic gehad nu is de boel weer aardig verslapt. ik kan er weer aan geholpen worden maar dat doe ik voorlopig niet, het was me vorige keer erg tegengevallen. heb nu 4 weken gelden een bandje om mn blaas gehad vanwege lekkage deze ingreep viel wel mee.succes verder en groetjes J


Geschreven door: R op Zondag 23 Januari 2005 om 14:17 Ongepaste reactie?

Ik heb vorige week een achterwandplastiek gehad en ik vroeg me af of jij ook zoveel last en pijn daarna hebt gehad en hoe lang het duurt voordat je weer opgeknapt bent?


Geschreven door: jose op Vrijdag 25 Februari 2005 om 14:19 Ongepaste reactie?

wat zegt je gyneacoloog hiervan? is dat normaal dat je klachten weer terug komen??? lijkt mij toch niet. ik heb vorige week een achter/voorwandplastiek en urinebuisbandje laten zetten en wordt niet echt vrolijk van de berichten hier.
groet Jose


Geschreven door: C. op Maandag 14 Maart 2005 om 08:19 Ongepaste reactie?

Heb 6 dagen geleden een voor- en achterwandplastiek ondergaan.Tevens is er een bandje onder mijn blaas geplaatst. Het valt mij tot nu toe allemaal erg mee. Alleen moet je heel erg goed oppassen dat je niet te snel weer alles gaat doen thuis!!!!
De pijn in de eerste dagen is goed op te vangen met pijnstillers. Het balangrijkste voor mij was... goed drinken en veel vezels om je ontlasting soepel te houden, je mag namenlijk geen druk zetten op je onderkant.


Geschreven door: e op Zaterdag 16 April 2005 om 05:56 Ongepaste reactie?

ik heb een week geleden een voorwandplastiek operatie gehad en ben voor de tweede keer naar huis gestuurt met een catheter wie heeft dat ook gekregen en komt het wel weer goed?


Geschreven door: ingrid op Zondag 19 Juni 2005 om 01:38 Ongepaste reactie?

ruim 1 week geleden voorwandplastiek ehad. ik had anderhalf jaar last van blaasontstekingen. kunnen jullie mij zeggen wat ik nu wel en niet mag doen de komende zes weken? de arts is niet echt duidelijk, helaas. 2 jr. geleden ook geopereerd aan verzakking van de endeldarm, baarmoeder enz.
groetjes, ingrid


Geschreven door: Marianne op Zaterdag 9 Juli 2005 om 12:39 Ongepaste reactie?

Vorig jaar geholpen aan een verzakking van de baarmoeder. Tijdens de operatie besloten de baarmoeder te verwijderen. Hier had ik geen problemen mee. Ik was juist opgelucht dat de gynaecoloog doorpakte. Een achterwand plastiek gedaan. Begonnen met een voorwand plastiek, maar niet gedaan. (juli 2004) In november bleek de achterwand weer verzakt. Jammer, jammer, jammer....... Maart dit jaar toch een voorwand plastiek met veel zorg gedaan. Door eerdere buikoperaties was mij maar 50% kans gegeven dat ik ooit nog zelf zou kunnen plassen of dat ik zou moeten gaan catheteriseren. Na een lange o.k. en 5 dagen een catheter bleek ik te kunnen plassen. Heel blij natuurlijk. De achterwand blijft de gynaecoloog tot mijn geruststelling in de gaten houden. We zien wel en we wachten af............


Geschreven door: Marianne op Zaterdag 16 Juli 2005 om 19:23 Ongepaste reactie?

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het jou nu vergaat Hendrina. Laat jij je weer helpen of niet?


Geschreven door: lieneck op Maandag 10 Oktober 2005 om 14:37 Ongepaste reactie?

hallo ben net thuisgekomen van een operatie.heb eeb verwijdering van de baarmoeder en een voorwand en een achterwandplastiek gehad.ben nog herstellende dus kan nog niet veel zeggen.maar kan al wel goed plassen enzo.


Geschreven door: jolanda op Woensdag 19 Oktober 2005 om 18:38 Ongepaste reactie?

hallo
ik heb ruim een jaar geleden een achterwant plastic ondergaan.
er is toen een matje geplaatst maar ook ik heb nu weer veel pijn klachten.
en de gynocoloog weigerd mijn baarmoeder te verwijderen om dat ik te jong ben. ondangs herhadelijk verzoek


Pagina 1 van 21 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)