Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

juud

Geschreven op: Vrijdag 27 Februari 2009 om 23:58
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal, ik vind op diverse websites veel klachten over het gebruik van de mirena spiraal. Zelf heb ik sinds het plaatsen van de spiraal, ongeveer anderhalf jaar geleden, huidproblemen ontwikkeld. Volgens de dermathologen is het psoriasis. Is er iemand, die door het gebruik van de spiraal gelijksoortige problemen heeft gekregen? En nog beter, is er iemand door het verwijderen van de spiraal uiteindelijk van de huidproblemen afgekomen? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Eva op Zondag 8 Maart 2009 om 21:36 Ongepaste reactie?

Hoi Juud,

Volgens mij zit ik met hetzelfde probleem. Enkele maanden na het plaatsen van mijn spiraaltje, ontwikkelde ik psoriasis gutata. Echt niet grappig: het duurde eerst zo''n half jaar voor ik ervan af was, en 2 jaar later kreeg ik het opnieuw. Ben nu weer sinds november in behandeking.

Ik zou dus ook graag weten of het plaatsen van mijn spiraaltje daar de oorzaak van kan zijn.


Geschreven door: cindy op Woensdag 8 April 2009 om 10:21 Ongepaste reactie?

Ik heb ook dit probleem veel zwarte puntjes in mijn hals en heb ook last van meer haargroei op mijn gezicht vooral op mijn kin
mijn man zegt laat het verwuijdereen maar ik vindt het zo''n gemak geen bloedingen en pijn meer
maar vind iook die puistjes niet leuk
welke behandeling heb jij en werk het dan ook?


Geschreven door: Rita op Zondag 11 December 2016 om 19:29 Ongepaste reactie?

Inderdaad, ook ik heb een spiraaltje en kreeg na 1 week mijn eerste Psoriasis-plekken. Het begon met jeuk op verschillende plaatsen en het was net alsof ik mieren onder mijn huid had zitten en enkele dagen later waren de eerste plekjes daar.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)