Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gynaecologie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gynaecologie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

i.toning

Geschreven op: Maandag 24 September 2007 om 18:02
Ongepast of beledigend?

Graag wil ik iets positiefs toe voegen!!!! smiley DE BESTE GYNAECOLOOG VAN NEDERLAND

Sinds september 2000, sta ik onder behandeling van naar mijn mening de beste gynaecoloog van Nederland dr. Kruitwagen
Na klachten werd geconstateerd dat ik op 30 jarige leeftijd last had van vleesbomen, niet een paar maar een compleet oerwoud. De beste oplossing zu een baarmoeder verwijdering zijn, maar gezien er nog een wens voor kinderen was, moest er naar een andere oplossing gezocht worden. Embolisatie was niet aan de orde, dit stond nog in de kinderschoenen en bovendien waren mijn vleesbomen te groot en te veel. Dus werd besloten tot een operatie en het verwijderen van vleesbomen. In totaal zijn er toen 12 stuks verwijderd waarvan de grootste maar liefst 10 cm was. De gynaecoloog kon ze niet allemaal verwijderen daar de baarmoeder daardoor de veel littekens zou krijgen en dus te zwak voor een zwangerschap zou worden.
Hierna heb ik twee zwangerschappen doorstaan met een baarmoeder met vleesbomen waarvan een onder begelieding van dr. Kruitwagen en 1 onder een collega. Dr Kruitwagen wilde dat zijn collega de tweede zwangerschap begeiden omdat hij vond dat zijn collega hierin beter gespecialiseerd is.
Beide kinderen zijn met een keizersnede vroeg geboren en gezond.
Inmiddels is het 2007 en zijn de kleine vleesbomen die men moest laten zitten weer gegroeid. Met twee kinderen was de kinderwens wel vervult. De groeiende vleesbomen deden mij weer lijken alsof ik 4 maanden zwanger was. In overleg met dr. Kruitwagen heb ik besloten de baarmoeder met behoud van de eierstokken te verwijderen. Dit is vorige week gebeurt. En het herstel loopt voorspoedig.
Mijn lof over dr. Kruitwagen kmt voort uit het volgende:
- Dr. Kruitwagen is zeer begaan met zijn patienten. Probeert het uiterste te doen om de patient te helpen.
Hij zoekt extra informatie via het internet. Hij vraagt meningen bij verschillende kollega''s. Op zijn initiatief heeft hij mij door gestuurt naar het Radboudt voor een second opinion.
In zijn vakantie is hij zelfs nog gekomen voor de keizersnee.
Bij de tweede keizersnede heeft hij geassisteerd tot zover dat mogelijk was, omdat hij oproepdienst had voor de verloskamers.
Hij is na de bevalling zelfs nog op zieke bezoek geweest.
- Dr. Kruitwagen respecteerd de wensen van de patient. En doet alles enkel in overleg.
- dR. Kruitwagen neemt de tijd voor zijn patienten.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: mh.termaat@hotmail.ml op Maandag 9 Mei 2011 om 13:38 Ongepaste reactie?

Welk ziekenhuis is dit? Mijn verhaal is precies hetzelfde, alleen mijn kinderwens is nog niet vervuld.

Met vriendelijke groet,

Mirjan


Geschreven door: Johanna op Maandag 9 Mei 2011 om 18:49 Ongepaste reactie?

Hallo Mirjan,
Even googlen en je komt professor dr Roy F.P.M. Kruitwagen tegen in het Academisch Ziekenhuis Maastricht.
Succes, Annemarie


Geschreven door: Floor Willard op Maandag 27 November 2017 om 16:23 Ongepaste reactie?

Zo gezegend dat ik het donderdag krijg smiley smiley smiley


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gynaecologie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)